Kiemelt partner:
Bor keresés:   


Borszemle.hu » Felhasználási feltételek

Felhsználási feltételek 

Üdvözöljük a borszemle.hu internetes oldalon!
Ön a Virtualcom Bt. (www.virtualcom.hu) által üzemeltetett termékinformációs portálon jár.

Céljaink:
Az oldal létrehozása több, időnként eltérő érdekű célcsoport, piaci szereplő igényeinek kielégítése érdekében született: lapunk egyrészt kereskedői fórumként funkcionál, azaz teret adunk a borászoknak/pincészeteknek a bemutatkozásra, termékskálájuk megismertetésére, a reklámozásra. Helyet kaphatnak portálunkon a kiskereskedők bemutatkozó anyagai, hirdetései, termékskálájuk és áraik is.

A borszemle.hu a borászok mellett a bor fogyasztóknak is segíteni szeretne: az ide látogatók kategóriánként rendezve, összegyűjtve megtalálják az általuk keresett borokat, az adott bor jellemzőit.
Termékinformációs fórumunk révén arra is lehetősége nyílik az ide látogatóknak, hogy még a vásárlási döntés előtt gyakorlati tapasztalatokat, hasznos információkat kapjon a termékről az általa kiválasztott árutípust már használó fogyasztóktól. Amennyiben regisztrál oldalunkon, mások véleményének elolvasása mellett Ön is leírhatja az egyes termékekkel kapcsolatos, pozitív vagy negatív tapasztalatait.

A portál használatának feltételei és szabályai:
1. Regisztráció:
Ön a Weboldalt általában ingyenesen és anélkül látogathatja, hogy önmagáról bármilyen személyes adatot meg kellene adnia. A Weboldal meghatározott részeihez (pl. hírlevélre történő feliratkozás, fórum) való hozzáférés azonban regisztrációhoz kötött. Egyes adatok (pl. e-mail cím) megadása kötelező, míg más adatok (pl.: név, születési év) megadása a regisztrációnak nem előfeltétele. A regisztráció során megadott felhasználónév betűk és számok kombinációját tartalmazhatja. Az ékezetes betűk és a nagybetűk használata nem megengedett.
Belépésekor a felhasználói neve mellett egy jelszó megadását is kérjük. A jelszó - a felhasználónévhez hasonlóan - betűk és számok tetszőleges kombinációjából állhat, az ékezetes betűk használata itt sem megengedett.

2. A termékinformációs fórum használata:
Kérjük, hogy a Fórum használatának megkezdése előtt figyelmesen olvassa el a "Jognyilatkozat és Adatvédelmi politika" részben ismertetett Felhasználói Szabályzatot!

A Fórum bárki által, regisztráció nélkül látogatható, annak tartalma minden regisztrált Tag és vendégfelhasználó számára látható, olvasható. A Fórumhoz hozzászólni, a termékekkel kapcsolatban véleményt nyilvánítani, mások hozzászólásaira reagálni azonban csak regisztrált Tagként lehet. A regisztrációra a Regisztráció menüpont alatt nyílik lehetőség.
A regisztráció önkéntes és ingyenes.

3. Ön bármely borásznak írhat névtelen üzenetet, aki ezt engedélyezte e-mail címe megadásával, amelyre a borász tud válaszolni anélkül, hogy az Ön elérhetőségeihez hozzájutna. Megírhatja véleményét a szolgáltatásról/borról. Azzal, hogy véleményt nyilvánít a honlapon keresztül, hozzájárul ahhoz, hogy a borász véleményét igény esetén a Weblapon publikálja.


Felhasználó:
Jelszó:


Regisztráció
Jelszó emlékeztető

Melyik a kedvence?
Félszáraz bor
Félédes bor
Desszert bor
Édes bor
Száraz bor
» Boraszat.hu

Amennyiben megteheti, kérjük, ötletével vagy esetleges hibabejelentésével segítse munkánkat! A kapcsolatot felveheti velünk az info@borszemle.hu e-mail címen!
A Borszemle.hu csapata

 

Borszemle.hu  | Felveszem a kedvencek közé! | Ajánlom a borszemle.hu honlapot ismerősömnek!
Adatvédelmi politikánk | Felhasználási feltételek | Média ajánlat | Levél a Webmesternek
ViP-CMS - A Sokszínű Tartalomkezelő Rendszer
© 2006-2007, 
Virtualcom - Ötletes Szoftvermegoldások Önnek
Ötletes Szoftvermegoldások Önnek