Kiemelt partner:
Bor keresés:   


A REGISZTRÁCIÓ FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYAI:
  1. Csak olyan felhasználónevet regisztráljon, ami nem tartalmaz mások számára sértő vagy becsmérlő kifejezéseket, nem sugall tisztességtelen piaci magatartást, illetve szerzői jogokat sem sért.

  2. A felhasználónév hosszúsága minimum 2, maximum 9 karakter lehet. Ettől eltérni vagy eltérést engedélyezni nincs módunkban. A regisztrált felhasználónév nem tartalmazhat ékezetes és speciális karaktereket. Felhasználható azonban az angol kis és NAGYbetűs ABC a számokkal együtt.

  3. Amennyiben a felhasználó az általunk nyújtott szolgáltatások bármelyikével visszaél vagy azt illegális, illetve erkölcsi normákat sértő cselekedetekre használja, accountja azonnali törlésre kerül és a teljes felelősség rá hárul az okozott károk miatt.FELHASZNÁLÓI NYILATKOZAT:
Kijelentem, hogy a regisztrációmmal elfogadom a használati szabályokat.
Kijelentem, hogy az általam feltöltött adatokért teljes büntetőjogi felelősséggel tartozom, az ebből származó esetleges jogi következményekért Szolgáltatómat semmiféle felelősség nem terheli.

A szolgáltató semmiféle felelősséget nem vállal a felhasználók által feltöltött adatok tartalmát illetően! A regisztrációs szabályzat figyelmetlen olvasása, vagy annak el nem olvasása, nem mentesít annak betartása alól!Választott felhasználónév:
Jelszó:
Jelszó újra:
E-mail cím:
Vezetéknév:
Keresztnév:
Település:
Utca, tér, köz:
Házszám:
Telefonszám:

Felhasználó:
Jelszó:


Regisztráció
Jelszó emlékeztető

Melyik a kedvence?
Félszáraz bor
Félédes bor
Desszert bor
Édes bor
Száraz bor
» 

bor.lap.hu

Amennyiben megteheti, kérjük, ötletével vagy esetleges hibabejelentésével segítse munkánkat! A kapcsolatot felveheti velünk az info@borszemle.hu e-mail címen!
A Borszemle.hu csapata

 

Borszemle.hu  | Felveszem a kedvencek közé! | Ajánlom a borszemle.hu honlapot ismerősömnek!
Adatvédelmi politikánk | Felhasználási feltételek | Média ajánlat | Levél a Webmesternek
ViP-CMS - A Sokszínű Tartalomkezelő Rendszer
© 2006-2007, 
Virtualcom - Ötletes Szoftvermegoldások Önnek
Ötletes Szoftvermegoldások Önnek